Szerződést hosszabbított a Maros Kosárlabda Klub alapembere

Goran Martinics újabb szezonra kötelezte el magát a Maros Kosárlabda Klubnál. A montenegrói légiós és Béres Lóránt klubelnök kedden írta alá az új szerződést.

Közvetlenül a hivatalos szerződéshosszabbítás előtt Goran Martinics elmondta, a döntésen nem sokat gondolkodott, a következő szezonban is a Maros KK színeiben akar harcolni a pontokért.

„Boldog vagyok, hogy ebben a városban játszhatok, imádom a helyi embereket. Hálás vagyok Istennek, hogy itt lehetek, találkozunk augusztusban” – nyilatkozta a délszláv irányító.

A totalbaschet.ro szakportál összesítése szerint Goran Martinics átlagosan 18,1 pontot, 3 lepattanót és 7,1 gólpasszt jegyzett a 2016/17-os bajnoki idényben. A Románia Kupában – ahol a döntőig menetelt csapatával – meccsenként 15,3 pontot dobott. 

A montenegrói kosárlabdázó 2013-ban érkezett Marosvásárhelyre, majd egy magyarországi kitérő után visszatért az erdélyi városba. Pályafutása során a következő kluboknál szerepelt még: Primokra, Újvidék, Vojdovina, CSM București, Falco KC.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?