Vasárnap az életben maradásért küzd a Csíkszeredai Sportklub

Egy győzelem választja el a Brassói Coronát a bajnoki címtől a férfi jégkorong bajnoki döntőjében. A barcaságiak finálé ötödik mérkőzésén 5-4-re győzték le a Csíkszeredai Sportklubot és ezzel 3-2-re módosították a párharc állását.

A harmadik percben már megszerezte a vezetést a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata Brassóban a román bajnoki döntő ötödik összecsapásán a Corona ellen. A folytatásban viszont a vendéglátók kiváló első soruknak köszönhetően átvették a vezetést. Erre ugyan még jött az egyenlítő válasz, ám a második húsz perc elején két gólt is kapott a Sportklub, ahonnan már nem tudott visszajönni a meccsbe bármennyire is próbálkozott.

Az utolsó percben Leo Gudas – 5–4-es állásnál – lehozta Ruczujt, és hiába játszották a csíki fiúk jól meg a hat az öt elleni szituációt Valchar a kapuvasat találta el.

Folytatás vasárnap 18.30-tól Csíkszeredában, ahol nem szabad hibázni már hazai gárdának. A Sportklub először játszik hátrányban ebben a párharcban.

Eredmény

  • Brassói Corona – Csíkszeredai Sportklub 5–4 (2–2, 2–1,1–1)
  • Gól: McDonald (6., 24., 51.), Klempa (10.), Bíró O. (23.), illetve Szolarjov (3., 25.), Bíró T. (14.), Molnár Zs. (51.).

A négy nyert meccsig tartó párharc állása: 3–2 a Brassó javára.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?