Kézilabda: újabb légiósokkal hosszabbított a bukaresti CSM

Isabelle Gulldén és Jelena Grubisic 2019 nyaráig hosszabbította meg szerződését a CSM București női kézilabdacsapatánál.

A svéd irányító és a horvát kapus előtt a dán Line Jörgensen, valamint két francia játékos, Gnonsiane Niombla és Camille Ayglon Saurina is új szerződést írt alá.

A CSM vezetői időközben megegyeztek Cristina Neaguval is, a román válogatott vezére nyáron elhagyja a Buducnost Podgorica együttesét és csatlakozik a román bajnokhoz.

​Isabelle Gulldén a bukaresti sportegyesület honlapja szerint az egyik legértékesebb külföldi kézilabdázó, aki az elmúlt években Romániában játszott.

„Úgy döntöttem, további két évig maradok a CSM-nél, mivel nagyon szeretem itt. Korábban azzal a céllal érkeztem Dániából, hogy trófeákat nyerjek. Az első szezonomban megnyertük a Bajnokok Ligáját, de ennél többet szeretnék. A rajongók csodálatosak, a meccs utáni pillanatokért megéri minden erőfeszítést megtenni” – mondta a 27 éves skandináv kézilabdázó.

A Nemzeti Ligában éllovas CSM București múlt héten bejutott a EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, miután 28:26 arányban legyőzte hazai pályán a Krim Mercator Ljubljana csapatát.

Kimaradt?