Răzvan Burleanu: Daum jó munkát végez

Nem számít mi lesz a román-dán vb-selejtező végkimenetele, Răzvan Burleanu, a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) elnöke mindenképp kiáll Christoph Daum mellett. A válogatott német szövetségi kapitánya a sportvezető teljes támogatottságát élvezi – hangzott el egy hétfői sajtótájkoztatón. 

„Szeretném, hogy a mostani selejtezősorozat után is folytassuk az együttműködést. Nagyon fontos alapokat fektettünk le eddig, és ehhez Daum úr nagyban hozzájárult, nélküle nem valósíthattuk volna meg ezeket a dolgokat” – nyilatkozta Burleanu, aki kiemelte, hogy a mentalitásváltás mellett megváltozott a felnőtt és a korosztályos válogatott közti kapcsolat, amely egységesebbé vált.

„Jelen pillanatban azon dolgozunk, hogy esélyesebbek legyünk olyan eredményeket elérni, amelyre büszkék lehetünk. A jó játékosok nem pottyannak le az égből egyik napról a másikra” – tette hozzá a FRF első embere.

Christoph Daum vezetésével a román válogatott csak a negyedik helyen áll a 2018-as oroszországi világbajnokság E-csoportjában. A románokat a csoportelső lengyelek, valamint Montenegró és Dánia is megelőzi a hatosban. Március 26-án a román válogatott Kolozsváron fogadja Dániát.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?