Megsérült a magyar labdarúgó-válogatott támadója

Nemanja Nikolics is betalált a címvédő Legia Warszawa színeiben a Cracovia ellen 2:0-ra megnyert találkozón a lengyel labdarúgó-bajnokságban.

A vasárnapi mérkőzésen a magyar válogatott támadó végig pályán volt a varsói együttesben, és a 43. percben ő szerzett vezetést csapatának. Nikolics vasárnap késő este hivatalos Facebook-oldalán arról számolt be, hogy eltört az ujja, amely már a nyári, franciaországi Európa-bajnokság előtt is megsérült.

„Kénytelen vagyok kihagyni a válogatott vb-selejtezőjét és a svédek elleni meccset. Beszéltem a szövetségi kapitánnyal, aki elfogadta a lengyel orvosok döntését, hogy nem utazhatok haza, és jobbulást kívánt” – írta a csatár. Hozzátette, az orvosok műtétet javasolnak, a következő napokban eldől, hogy szükség lesz-e operációra.

„Nagyon bánt, hogy nem csatlakozhatok a kerethez, de meg kell értenem, hogy amennyiben nem akarok sokat kihagyni, most a teljes gyógyulásra kell koncentrálnom. Ugyanakkor nézni fogom mindkét meccset, lélekben a fiúkkal leszek, és nagyon szurkolok, hogy az idei utolsó két feladatot is sikerrel vegye a csapat” – mondta Nikolics, akinek a gyűrűsujja sérült meg a bal kezén.

A Legia – amely sorozatban harmadik bajnokiján győzött – 15 fordulót követően ötödik a lengyel élvonalban, hátránya nyolc pont a listavezető Jagiellonia mögött.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?