Elégedett a szezonkezdéssel az SzKC mestere

Vlad Caba, a székelyudvarhelyi kézilabdaklub vezetőedzője elégedetten értékelte a csapat eddigi menetelését a Bölények Ligájában. Az udvarhelyiek szerdán egy góllal verték hazai pályán a Temesvári Polit, így tíz forduló után negyedikek a 14 együttest felvonultató ligában.

„Az eddigi bajnoki mérkőzéseinket mérlegre téve, az egyetlen kisiklás a Vaslui ellen volt. A többit egy kalap alá véve, elégedett vagyok. Nem szabad elfeledni, hogy majdnem új csapatot építettünk erre az idényre, mely hétről-hétre alakul ” – nyilatkozta Vlad Caba a klub honlapjának.A következő két hétben a válogatottak mérkőzései miatt nem rendeznek bajnokikat, de az SzKC kézilabdázói közül sokan így is parketten lesznek. Az szkc.ro tájékoztatása szerint a keretből összesen nyolc játékos lesz bevetésen.

„Remek dolog, hogy ennyi játékosunk kapott behívót a nemzeti válogatottakba. Persze, ha csak az SzKC érdekét nézzük, akkor ez annyira nem jó, mivel ezek a sportolók elmennek bő két hétre, így nem tudunk együtt edzeni a soron következő feladatokra. Ez egy olyan szituáció, amellyel meg kell birkóznia minden jó csapatnak. Reménykedem, hogy a válogatottjaink jó benyomást keltenek a szövetségi kapitányoknak, egészségesen térnek vissza hozzánk” – mondta az edző.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?