Nem lesz ott a szingapúri világbajnokságon Serena Williams

Az idén is kihagyja a szingapúri női teniszezők világbajnokságát a világranglista második Serena Williams. Az ötszörös világbajnok és huszonkétszeres Grand Slam-győztes amerikai sportoló vasárnap este jelentette be, hogy orvosai tanácsára a következő pár hétben a felépülésre koncentrál.

Williams, aki a nyáron a Rogers Cup és Western & Southern Open-t is kihagyta vállsérülése miatt, az idei szezonban nyolc tornán vett részt, melyből kettőt, az olaszországit és az angol nyílt teniszbajnokságot megnyerte. Utóbbi győzelmével utolérte a német Stefanie Grafot a legtöbb Grand Slam torna győzelmek listáján. A női teniszezők világranglistáját sorozatban 186 hétig vezető Williams az amerikai nyílt teniszbajnokságot követően csúszott vissza a második helyre, azóta a német Angelique Kerber a világelső.  

Az október 23–30. között zajló szingapúri világbajnokságra eddig hét játékos kvalifikálta magát: Angelique Kerber, Simona Halep, Agnieszka Radwanska, Karolina Pliskova, Garbiñe Muguruza, Madison Keys és Dominika Cibulkova.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?