Reflektorfényben játszana, támogatókat keres a Sepsi OSK

Mobil villanyfényes berendezést szereznének be a Craiova elleni, október 25-én esedékes kupamérkőzésre a Sepsi OSK vezetői. Diószegi László klubtulajdonos felhívást intézett a vállalkozókhoz, a háromszéki labdarúgócsapatnak 32 ezer euróra van szüksége.

A mérkőzést a tervek szerint főműsoridőben sugározza a Digi Sport, de egyelőre nem tudni, melyik stadionban lépnek pályára a csapatok.

„Két lehetőségünk van: vagy támogatnak és bérelünk vílágítást, vagy Brassóban játszunk. Kértünk árajánlatot egy olasz cégtől, 32 ezer euróért vállaják, áfa nélkül. Ennyi pénzünk nincs, de azt gondolom, hogy a sepsiszentgyörgyi közönség megérdemelné, hogy egy ilyen meccset hazai pályán játsszunk és ne Brassóban” – nyilatkozta az Agerpresnek Diószegi László.

A Sepsi OSK a Brassói FC kiejtésével jutott tovább a Románia Kupa negyedik köréből, Hadnagy Attiláék fölényes sikerrel maradtak versenyben (5–1). A 2011-ben alapított együttes idén a másodosztályú bajnokságban gyűjti a pontokat, a 20 csapatos Liga 2-ben a piros-fehérek tizenegy forduló ötödikek a tabellán.

„Az ötödik hely, amelyet jelenleg elfoglalunk, nem a véletlen műve. Bízunk abban, hogy két év múlva képesek leszünk megcélozni a feljutást” – fejtette ki a Sport Total FM-nek Diószegi László.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?