Daum: büszkék lehetünk a játékosokra

Pozitív hangvételben értékelte a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a kedd esti kazahsztáni mérkőzést. Christoph Daum nem tűnt csalódottnak a gólnélküli döntetlen miatt, szerinte a csapat mindent megtett a siker érdekében.

„Fantasztikusan küzdöttünk, sokat szaladtunk. Kialakítottunk néhány jó lehetőséget, közel volt a három pont. A kazahoknak egyetlen igazán veszélyes helyzetük sem volt, talán csak Toșca megmozdulása sorolható ide. Szervezetten játszottunk, nagyon gyorsan sikerült alkalmazkodni a műfüves pályához” – nyilatkozta a Bayer Leverkusen korábbi edzője a Digi Sportnak.„Mindenki büszke lehet a játékosokra. Ezúttal nem tudtunk nyerni, de a labdarúgók megjárták a poklot az utóbbi napokban: hosszú volt az út, változott a hőmérséklet, nem beszélve a kazahasztáni pályáról. A játékosok túlléptek a korlátaikon, mindent beleadtak” – tette hozzá a német szakember. 

Három forduló után a román válogatott Montenegró és Lengyelország mögött harmadik az E-jelű világbajnoki selejtezőcsoportban.

Kapcsolódók

Kimaradt?