Real Madrid: porszem csúszott a gépezetbe

Szó sincs válságról – jelentette ki Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője. A BL-győztes mester elismerte, valami nem működik a csapaton belül, ugyanakkor nem esik kétségbe, mivel csak nemrég kezdődött el a szezon, van idő javítani.

A Real a spanyol bajnokság hétvégi fordulójában hazai pályán az Eibar együttesével játszott döntetlent. Ez már sorozatban a negyedik remije volt a királyi gárdának, korábban a Borussia Dortmund, a Las Palmas és a Villarreal osztozott a pontokon a madridiakkal.Cristiano Ronaldóék továbbra is veretlenek a La Ligában, de át kellett adniuk az éllovas-pozíciót a Valencia pályáján két büntetőt hibázó, de mégis diadalmaskodó Atlético Madridnak.

„Nem vagyok elégedett csapatom eredményeivel, ez már a harmadik döntetlenünk a bajnokságban. Az utóbbi időben nagyon gyengén kezdjük a meccseinket, ezen változtatni kell” – jelezte Zidane.

A Real szerencséjére az FC Barcelona is bukdácsol a La Ligában, a katalánok vasárnap este immár második alkalommal szenvedtek vereséget az őszi idényben, a Celta Vigo elleni idegenbeli találkozó 4–3-ra végződött.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?