FRISSÍTVE: mégsem költözik a román-montenegrói futballmeccs

Az eredeti elképzeléseknek megfelelően a Kolozsvár Arénában rendezik meg a szeptember 4-én esedékes román-montenegrói világbajnoki selejtezőt. A napokban több romániai portál is tényként közölte, hogy mivel a pálya állapota nem megfelelő, a mérkőzést átköltöztetik a CFR stadionjába – ezt a sajtóértesülést csütörtökön megcáfolta a Román Labdarúgó Szövetség (FRF).

​Az UEFA képviselői kedden ellátogattak az arénába és szemügyre vették a gyep minőségét. Ezt követően a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) közleményben jelezte, hogy ideiglenesen felfüggeszti az őszi világbajnoki selejtezőre szóló jegyek árusítását, egészen addig, amíg az európai szövetségtől nem érkezik válasz. A FRF tájékoztatta a drukkereket, hogy időben értesíti őket az esetleges helyszínváltozásról.

A Kolozsvár Aréna gyepszőnyege nagyon megsínylette az augusztusban rendezett Untold-fesztivált. A szervezők ugyanakkor vállaltak, hogy a szóban forgó vb-selejtezőre újra jó állapotban lesz a pálya. A meccs iránt nagyon sokan érdeklődnek, a jegyárusítás első 24 órájában mintegy tízezer belépő kelt el. Montenegró ellen debütál Cristopher Daum, a válogatott nyáron kinevezett német szövetségi kapitánya, aki bemutatkozó sajtótájékoztatóján offenzív futballt ígért.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?