Messi és C. Ronaldo egy csapatban játszhat

Egy csapatban játszhat Cristiano Ronaldo és Lionel Messi. Minderre egy még csak tervben lévő UEFA All Star meccs keretében kerülhet sor a Mundo Deportivo szerint, amely az elképzelés részleteit is vázolja.

A Mundo Deportivo spanyol sportlap beszámolója szerint az UEFA hamarosan életre hívhat egy eseményt, amelynek köszönhetően először szerepelhet ugyanabban a csapatban a futballvilág két jelenlegi „frontembere”, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi.

Az újság azt írja, hogy egy nagy multinacionális cég azzal kereste meg az európai szövetséget, hogy szeretne egy az NBA All Star meccséhez hasonló összecsapást életre hívni az öreg kontinens labdarúgásában, és az UEFA nem is zárkózik el az ötlet elől.

A meccsen az elképzelések szerint az északi nagy ligák (Anglia, Németország, Oroszország) válogatottja csapna össze a déli együttessel (Olaszország, Spanyolország, Franciaország). A játékosokat a szurkolók válogatnák össze egy internetes szavazáson, egy klub pedig maximum három labdarúgóval képviseltethetné magát. Az első találkozóra 2017-ben kerülhetne sor.

Az persze nagy kérdés, hogy a zsúfolt versenynaptár ismeretében a klubok (és a játékosok) mennyire örülnének egy ilyen rendezvénynek.

Kimaradt?