Mégis veszekedett Lionel Messi és Luis Enriqué?

Az FC Barcelona hátvédje, Jérémy Mathieu megerősítette azokat a január második hetében megjelent híreket, melyek szerint Lionel Messi, a csapat legnagyobb sztárja egy januári edzésen összeveszett a vezetőedzővel, Luis Enriquével. A francia védő szerint felfújni viszont felesleges az ügyet.

A négyszeres aranylabdás és a kispadra a szezon előtt érkező mester kapcsolata sohasem tűnt felhőtlennek, a nyilvánosság előtt azonban egyik fél sem beszélt még erről. Josep Bartomeu klubelnök több alkalommal is hangsúlyozta, nincs feszültség, sem probléma a klasszis és az edző között.

Jérémy Mathieu az RMC rádiónak nyilatkozott kettejükről. „Igen, a karácsonyi szünetet követően történt egy veszekedés. Leo egy szabálytalanság után felkapta a vizet, mert nem fújták le. Elszabadultak az indulatok, a feszültség fokozódott és heves szóváltás következett.”

„Nem sokkal később az öltözőben Luis Enrique megkereste Messit, és rendezték a dolgot. Itt véget is ért a történet” – tette hozzá Mathieu, aki szerint hasonló esetek minden klubon belül megtörténnek.

„Ezek a dolgok minden csapatban előfordulnak, de mivel mi a Barcelona vagyunk, a mi esetünkben nagyon felfújja a média" – zárta mondandóját a francia, aki a 2014–2015-ös szezonban 19 mérkőzésen szerepelt a Barcelona mezében.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?