Bayern-City, Liverpool-Real, Barca-PSG a BL-ben

Csütörtök délután Monacóban kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája 2014/15-ös szezonjának csoportjait. Egy négyesbe került a Bayern München, a Manchester City és az AS Roma, míg a címvédő Real Madrid többek között a Liverpoollal fog megküzdeni ősszel.

Iker Casillas először a Bayern Münchent, majd saját csapatát, a Real Madridot húzta ki, aztán a többi, első kalapban szereplő csapat is kihúzásra került. Már a második kör végére jó (fél)csoportok jöttek össze, hiszen a Bayern a Cityvel, a Barcelona a PSG-vel került össze, míg az Arsenal a Borussiával.

A harmadik körben az Arsenal megkapta még a Galatát is, míg a címvédő Real az angol bajnoki ezüstérmes Liverpoolt. A Chelsea, Schalke kettős mellé a Sporting került, míg a Leverkusent a Benfica és a Zenit mellé húzták. Az utolsó körben a legnagyobb kérdés az volt, vajon hová kerül az olaszországi ezüstérmes, az AS Roma: a döntés a legvégére maradt, ráadásul a "farkasok" a Bayern, City, CSZKA hármas mellé kerültek, így az E-csoport lett a halálcsoport.

A BL-SORSOLÁS VÉGEREDMÉNYE:

A-CSOPORT: Atlético, Juventus, Olympiakosz, Malmö

B-CSOPORT: Real, Basel, Liverpool, Ludogorec

C-CSOPORT: Benfica, Zenit, Leverkusen, Monaco

D-CSOPORT: Arsenal, Dortmund, Galatasaray, Anderlecht

E-CSOPORT: Bayern, Man. City, CSZKA, Roma

F-CSOPORT: Barca, PSG, Ajax, APOEL

G-CSOPORT: Chelsea, Schalke, Sporting, Maribor

H-CSOPORT: Porto, Sahtar, Bilbao, BATE

Kimaradt?