Botrányosnak tartják a „magyar” Bicfalvi behívását a román válogatottba

Botrányosnak tartja egy román lap, hogy Victor Pițurcă szövetségi kapitány nagy átalakítási tervei között egy olyan játékos behívása is szerepel a román szövetséghez közeli forrásuktól származó információ szerint, aki korábban azt mondta, hogy a magyar válogatott mezét is szívesen magára húzná.

Eric Bicfalvit állítólag megnézi az ukrán Volyn Lutsk színeiben a kapitány és stábja, a fanatik.ro szerint viszont elfogadhatatlan, hogy olyan futballista kerüljön esetleg a magyarok elleni Eb-selejtezőkre is készülő román válogatottba, aki a legnagyobb riválisnak is "felajánlkozott".

Korábban beszámoltunk arról, hogy Eric Bicfalvi a magyar válogatottsággal kacérkodik, miután a román szakvezetés terveiben eddig nem szerepelt a neve a felnőtt válogatott kapcsán. Maga a futballista is többször nyilatkozott arról, hogy elgondolkodna az országváltáson.

A fanatik.ro úgy tudja, hogy a román szövetségi kapitány igen jó véleménnyel van a játékosról, akit személyesen is megnéz majd ukrán klubjában, mivel kíváncsi arra is a pályán nyújtott teljesítménye mellett, hogy mennyire érett a pályán kívül, de a portál a szövetséghez közel álló forrására hivatkozva azt írja, hogy az eddigi hírek Bicfalviról igen meggyőzőek voltak a tréner számára.

A szerző szerint viszont botrány, hogy egy olyan futballista behívása is felmerülhet, aki nemrég még a nagy riválisnál akart játszani, és aki kész lett volna "cserbenhagyni" a román színeket.

Kapcsolódók

Kimaradt?