CFR: elküldi Rednic a közönségkedvenc Vass Ádámot?

Megválik a tizenegyszeres magyar válogatott Vass Ádámtól a Kolozsvári CFR 1907 labdarúgócsapata - írja a Pászkány Árpád többségi részvényes tulajdonában levő és ennek köszönhetően rendkívül jól értesült citynews.ro honlap.

A maszol.ro telefonon kereste Vass Ádámot, de egyelőre nem tudtuk megerősíttetni az érintettel a hírt.

Vass „menesztésének" oka taktikai: az új vezetőedző, Mircea Rednic 4–4–2-es felállásban képzeli el a kolozsvári csapatot, melyben a klasszikus védekező középpályást játszó magyar légiósnak nincsen helye.

Vassnak 2015 júniusáig élő szerződése van a kolozsvári együttesnél, így elképzelhető kölcsönadás és szerződésbontás is, az érintett felek még egyeztetnek. Vass az előző szezonban sérülésekkel küszködött, 15 bajnoki mérkőzésen szerepelt a CFR-ben.

A Liga 1-es szezon vége óta a CFR összesen tizenöt játékostól vált meg: első hullámban Nuno Claro, Celestino, Weldon, Nuno Diogo, Nicolas Godemeche, Cristian Panin, Kivuvu, Bjelanovic és Obiora szerződését bontották fel. Pár nappal később Cristi Buddal, Gabi Mureşannal és Sergiu Buş-sal közölték, hogy csapatot kereshet magának. Most pedig Vass Ádám mellett Ronny és Liviu Ganea is távozik a Fellegvárról. A 15 távozó játékos pótlására Pászkány Árpádék egyelőre négy játékost hoztak: Florin Costea, Javier Velayos, Gregory Tade és Damjan Djokovic készül Mircea Rednic irányítása alatt az ausztriai edzőtáborban.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?