Női kézi: Bulatovics és Manea is távozik az Oltchimtól

Szétesni tűnik az Oltchim Ramnicu Valcea női kézilabdacsapat, amelyet a Győri Audi ETO elleni BL-elődöntő után egyre több játékos hagy el.

Tizenhárom év után távozik az Oltchim Ramnicu Valcea női kézilabdacsapatától Oana Manea. A román válogatott beálló a handball-planet.com információi szerint a Krim Ljubljanánál folytatja pályafutását, amelyhez kétéves szerződést írt alá.

A 27 éves játékos a Győri Audi ETO KC elleni, összesítésben egy góllal elbukott BL-elődöntő egyik legjobbja volt román részről a visszavágón, ám az utolsó vendégtámadásnál ő adta el a labdát.

Az Oltchim egy másik húzóembere, a tavaly nyáron a Buducsnoszt Podgoricától szerződtetett Katarina Bulatovics szintén távozik a román bajnoktól, a montenegrói átlövő elismerte, felvette a kapcsolatot a Győri ETO-val.

„Az ügynököm tárgyalt a Győrrel, de még nem írtam alá semmit sem. Még nem tudom, hol folytatom, de a következő napokban megszülethet a döntésem. Szabadságot kaptam, mint a többi játékos, de visszatérek még a csapathoz Bukarestbe, hiszen meccseink vannak. Ugyanakkor az nem kérdés, hogy elhagyom az Oltchimot” – nyilatkozta Bulatovics.

A román bajnokok ugyancsak elhagyja Marija Jovanovic, Alexandrina Barbosa és Allison Pineau, akik a veszprémi BL-visszavágó után jelentették be, nem folytatják Ramnicu Valceán. A csapat kapusának, Paula Ungureanunak a sorsa is bizonytalan, hiszen a román hálóőr iránt a Ferencváros is érdeklődik.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?