Erste Liga: három hazai mérkőzés vár az éllovas Sportklubra

Az első magyarországi túrájáról kilenc ponttal tért haza a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata, amely péntektől már hazai környezetben vívja meccseit az Erste Ligában.

A négymeeccses túrán a Ferencvárostól kaptak ki a kék-fehérek, amelyre, ha fizikálisan nem is, de mentálisan már elfáradtak.

Sok idő viszont ezúttal sem volt pihenni és regenerálódni, hiszen pénteken, vasárnap és hétfőn újabb meccsek várnak a fiúkra. Sorrendben a Fehérvári Titánok, a Hokiklub Budapest, illetve a Gyergyói HK látogat Csíkszeredába. A keretbe visszatér Gecse Hugó, de Eduard Casaneanu még nem áll készen a bevetésre.

Mint minden összecsapásra a Sportklub úgy készül, hogy szép sorjában igyekszik behúzni a három pontokat. Ugyanakkor Hozó Levente másodedző figyelmeztet, hogy minden meccsen az első perctől kezdve koncentráltan kell játszani. „A Ferencváros ellen mentálisan már elfáradt a csapat és jól jött ez pár nap meccsek nélkül. Ugyanakkor nem dőlhetünk hátra, mindenki képes a meglepetésekre és már volt ilyenre bizonyíték az idei szezonban is. Az első perctől kezdve komolyan kell beleálljunk a meccsekbe, ha nem akarjuk megnehezíteni a saját magunk dolgát” – jegyezte meg Hozó Levente.

A pénteki, a vasárnapi, illetve a hétfői meccsek egyaránt 18.30 órától kezdődnek.

Kapcsolódók

Kimaradt?