Rogers Cup: a hat román lány közül három búcsúzott a tornától

Mihaela Buzărnescu és Sorana Cîrstea továbbjutott, Camelia Begu, Monica Niculescu és Ana Bogdan kiesett kedden a 2,82 millió dollár összdíjazású montreali keménypályás WTA-torna első fordulójában.

Mihaela Buzărnescu 6:2, 7:5 arányban győzte le a kínai Kiang Wangot, ellenfele a következő fordulóban az ukrán Jelina Szvitolina lesz. Sorana Cîrstea 3:6, 6:4, 6:4 arányban legyőzte a selejtezőből érkezett Monica Niculescut, és bejutott a második fordulóba, ahol a Caroline Dolehide-ot 7:5, 6:1-gyel búcsúztató, 13 helyen kiemelt Venus Williamsszel kell megküzdenie a legjobb 16 közé jutásért.

Camelia Begu nem jutott a második fordulóba, mert 6:3, 1:6, 7:5 arányú vereséget szenvedett az ausztrál Ashleigh Bartytól (WTA - 16). Ugyancsak megállt az első fordulóban Ana Bogdan (WTA - 87.) is, aki nem bírt a 20 éves fehérorosz Aryna Sabalenkával (6:4, 4:6, 6:3).

A világranglista vezető Simona Halep, aki 2016-ban megnyerte ezt a tornát erőnyerő, csak a második fordulóban kezd. Ellenfele Anasztaszija Pavljucsenkova lesz.

Kapcsolódók

Kimaradt?