Black Eyed Peasre bulizhatunk az Untoldon

Rendkívüli műsorral készül a Black Eyed Peas az Untold fesztivál utolsó napjára, ami augusztus 5-én, vasárnap lesz. A bejelentés apropóján 5000 kedvezményes napi jegyet bocsájtanak a rajongók rendelkezésére 225 lejes (plusz díjak) áron.

A világhírű együttes a nagysikerű The E.N.D, The Begining turnéjukon világszerte telt házas stadionokban szórakoztatta a közönséget, a turnét követően azonban az amerikai zenekar meghatározatlan időre szünetet tartott. Csak néhány világszintű, neves eseményen léptek fel, mint például a Bajnokok Ligája döntőjén, a Billboard Music Awardson vagy Ariana Grande manchesteri jótékonysági koncertjén. Az Untold így az elitrendezvények közé kerül, ugyanis az egyetlen olyan fesztivál egész Európában, amelyik ebben az évben meg tudta győzni az együttest, hogy kivételes showt mutassanak be a rajongóiknak.

2017-ben a Bajnokok Ligája döntőjén több mint 80 ezres közönség előtt tartott koncertjük a legelismertebb koncertek közé tartozik világszerte. Lenyűgözte a zenekart az Untold közönségének hírneve, ezért a banda ígéri, hogy egy teljesen különleges show-val készülnek Romániába, ami még fantasztikusabb lesz, mint a Bajnokok Ligája koncertjük volt.

A Black Eyed Peas többszörüs platinalemezes amerikai hiphop- és popegyüttes, hat Grammy-díjat nyertek, és a világ egyik legismertebb zenekaraként több mint 75 millió lemezt adtak el világszerte. Első slágerük, a Where Is The Love? 2003-ban jelent meg, amelyet számos nemzetközi sláger követett, mint például a Pump It, Let’s Get It Started, I Gotta Feeling, Don’t Stop the Party, Meet Me Half Way, Boom Boom Pow, My Humps. Azon kevés zenekar közé tartoznak, akik egyidőben foglalták el az első és a második helyet a hivatalos amerikai slágerlista, a Billboard Hot 100 élén. Fergie, az együttes korábbi énekesnője 2015-ben lépett fel utoljára a Black Eyed Peasszel, tavaly viszont végleg kilépett a bandából.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?