Két brit előadóval bővült a VIBE fellépőinek sora

Újabb nagy nemzetközi, külföldi és hazai nevekkel bővült a második VIBE Fesztivál fellépőinek listája. Július 5-8. között olyan előadók is ellátogatnak a Maros-partra, akikkel eddig még nem találkozhatott a romániai fesztiválközönség.

A már korábban bejelentett Dub Pistols Sound System és Freestylers mellett a nemzetközi fellépők sora két új névvel egészült ki, a szervezők közleménye szerint. A Jax Jones koncertlistáján eddig még egyetlen romániai fesztivál sem szerepelt, a londoni, Wembley stadiumbeli koncertje után jön Marosvásárhelyre. A Nobody To Love című dallal világhírűvé vált Sigma is fellép a Maros parton. Ez a szám már több mint 240 millió letöltésnél tart a Youtube-on.

A fesztivál videós csapata izgalmas bejelentővel készült, melyben Marosvásárhely utcáira és épületeire helyezték rá a fellépők nevét. Ritkán láthatunk 3D-s betűszobrokat a Kultúrpalota mögött vagy épp a vásárhelyi tömbházak között.

A nemzetközi szinten is elismert budapesti producer, Chris Lawyer mellett ott lesz a Vibe-on az alternatív rockzenét játszó Esti Kornél,  a performanszkoncerttel érkező SZ4P zenekar, a hip-hop kedvelői pedig a Barbár Fivérek / Siska Finuccsi / Mikee Mykanic formációval bulizhatnak. Az egyetlen felvidéki fellépő a pop-rock zenét játszó Jóvilágvan zenekar lesz. Idén is kiemelt figyelmet kapnak az erdélyi zenekarok, így a lista tovább bővült a kézdivásárhelyi Ego Summal, a székelyudvarhelyi Simó Annamária és zenekarával, valamint a nagyszebeni Suburbia11-el. Május folyamán további hazai névvel bővül még a koncertpaletta.

Presale jegyeket a hónap végéig 149 lejért lehet vásárolni a www.vibefestival.ro oldalon, illetve Marosvásárhely, Kolozsvár, Székelyudvarhely, Csíkszereda, Sepsiszentgyörgy, Székelykeresztúr, Temesvár és Brassó offline jegyárusítási pontjain.
(Címlapfotó: Facebook/VIBE)

Kapcsolódók

Kimaradt?