Bösendorfer - Mihály Alpár Szilárd egyéni műsora a Figuránál

Mihály Alpár Szilárd Bösendorfer című egyéni produkcióját tűzi műsorra a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház. Karinthy Ferenc művét Papp Éva és Szász M. Mária adaptálta színpadra, a Figuránál most kerül először bemutatásra. Mihály Alpár Szilárd Bösendorfer című előadása egy telefonbetyár életébe enged betekintést, a darab ma is érvényesnek számító kérdéseket vet fel. Lehet-e egyszeriben közünk egy ismeretlenhez? Miért könnyebb egy vadidegennek kiönteni lelkünket, amikor valamiért ott állunk pőrén, védtelenül, egy pillanatra felfedve gyengeségeinket?normal IMG 0254

A történet főhőse egy egyedül elő fiatalember, aki telefonbetyárkodással üti el az szabadidejét. Különböző karaktereket talál ki magának, akikkel megtréfál a gyanútlan embereket.plakat-bosendorfer

A Bösendorferben szinte gyilkosságig jut el egy ostoba telefontréfa. Karinthy Ferenc figurái talán a magánytól próbálnak menekülni. Ezért tesznek elkeseredett próbálkozásokat embertársaik felé.

Az előadás márciusban három alkalommal tekinthető meg: először március 7-én, csütörtökön, majd március 12-én, kedden és 13-án, szerdán. A március 7-i előadás kezdési időpontja este 8 óra, míg március 12, 13-án este 7 órától lehet megtekinteni az előadást. Mindhárom alkalommal a helyszín a színház stúdióterme.

Jegyek ára 15 lej (bérletes kedvezménnyel 10 lej), diákoknak és nyugdíjasoknak 8 lej (bérletes kedvezménnyel). Jegyeket elővételben a színház jegyirodájában lehet váltani munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között, vagy előadás előtt egy órával a helyszínen. Jegyfoglalás a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy a figura_studio@yahoo.com e-mail címen.

Alkotók, előadók:

Eladó: Szász M. Mária (hang)
Vevő: Mihály Alpár Szilárd

Rendező: Papp Éva, Szász M. Mária
Hangtechnika: Lukács Szilárd

Kimaradt?