Harmadik Szociológus Napok Kolozsváron

A „Max Weber" Szakkollégium és a Magyar Szociológia és Szociális Munkásképző Intézet idén is megszervezi a már hagyománnyá vált Szociológus Napokat. Az eseménysorozatra március 21 és 23 között kerül sor, melynek keretében elismert erdélyi és magyarországi szakemberek előadásait hallgathatják meg az érdeklődök.6

A rendezvényen jelen lesz és előadás tart: Néda Zoltán fizikus, Dégi Csaba, a BBTE oktatója, Hadas Miklós, a Budapesti Corvinus Egyetem professzora, Horváth István, a Nemzeti Kisebbségkutató Intézet elnöke, Bokor Zsuzsa, a Nemzeti Kisebbségkutató Intézet kutatója, Bíró Judit, az ELTE Társadalomtudományi Karának tanszékvezetője, Csepeli György Magyar Erdei-díjas szociálpszichológus. Ezen felül bemutatják a Szociológiai Mintázatok – Kárpát Panel című kötetet bemutatójára, illetve Kolozsvár mint regionális főváros, a szociológusi szakma, a két/többnyelvűség témaköröknek a kerekasztal megbeszélésére.

A szervezők minden szakmabeli és laikus érdeklődőt szeretettel várnak. A részletes program a következő honlapon érhető el, ahol firss hírekkel is szolgálnak: www.maxweber.ro vagy megtalálható a facebookon is szociologus napok címen.

Kimaradt?