Hamarosan indul a jegyárusítás a sepsiszentgyörgyi REFLEX Fesztiválra

A Tamási Áron Színház háromévente megrendezésre kerülő REFLEX Fesztiváljának negyedik kiadására keddtől lehet jegyeket váltani, közölték a szervezők.

A május 4. és 16. között zajló fesztivál olyan alkotásokra koncentrál, amelyek a színház magasabb (vagy mélyebb), láthatatlan dimenzióival kommunikálnak, túllépve etnikai, nemzeti, szociális és politikai szférákon. A programtervezetről sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők.

A REFLEX4 programsorozatába olyan meghívott alkotóműhelyek kerültek be, mint a spanyol Juan Manuel Fernández Montoya, „Farruquito”, a németországi She She Pop, a brit-német Gob Squad társulat, a szlovén Kranji Prešeren Színház/Potolyi Városi Színház, a lengyel Song of the Goat színház, a magyarországi Örkény István Színház, a Katona József Színház/MASZK/FÜGE/Orlai Produkciós Iroda és a Hodworks, a romániai Piatra Neamț-i Tineretului Színház és a Kolozsvári Állami Magyar Színház.

Az idei fesztivál egyik fő célkitűzése, hogy a minőségi műsorkínálat egy szélesebb közönségréteghez jusson el. Ennek megfelelően egy előadás akár többszöri alkalommal is lejátszásra kerül. A szervezők közleménye szerint ennek ellenére érdemes időben jegyet váltani, hiszen ezek csak személyesen vagy online vásárolhatóak meg.

Idén is hirdet Mecénás bérletet a fesztivál. A támogatói bérletet vásárló nézők megerősíthetik a fesztivállal vállalt értékközösséget. A meglévő és jövőbeni mecénások Szabó Krisztinával vehetik fel a kapcsolatot a 0726 083338-as telefonszámon.

Jegyeket a Tamási Áron Színház jegypénztáránál, a Kulturális Szervezőirodában lehet váltani hétfőtől-csütörtökig 9 és 16 óra között, pénteken 10-14 óra között. Előzetes foglalásra nincs lehetőség. Teljes értékű jegyeket online is lehet vásárolni.

Bővebb információk az előadásokról a fesztivál weboldalán olvasható.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?