Magyar szinkronos mesefilmet vetítenek több erdélyi moziban

Újabb magyar szinkronos animáció kerül a romániai mozikba a Cine Europa forgalmazásában. Február 23-tól indul a Hihetetlen történet az óriás körtéről című gyerekfilm magyar szinkronnal több romániai moziban.

Az idei Berlini Nemzetközi Filmfesztivál Kristály Medve-díjra jelölt animációk legesélyesebb alkotását láthatják az érdeklődök a következő városokban:

  • Kolozsvár (Cinema City Iulius, Victoria/Győzelem mozi),
  • Marosvásárhely (Cinema City),
  • Nagyvárad (Cinema Palace),
  • Sepsiszentgyörgy (Művész mozi)

A Jakob Martin Strid neves dán képregény-rajzoló gyermekkönyve alapján készült animációban, akárcsak a könyvben, rendkívül humoros és megannyi vad ötlet ölt testet. Aki szereti a kalandokat, a rejtélyeket és az izgalmas szerkezeteket, biztosan élvezni fogja. Már egészen kis kortól ajánlott (4+).

Micó és Sebastian egy szép napon palackba zárt üzenetre bukkan a tengerparton. A palackot a korábban eltűnt polgármesterük bocsájtotta vízre, az üzenetében pedig azt írja, hogy a Titokzatos Szigeten tartják fogva. Mitcho és Sebastian útnak indulnak, hogy kiszabadítsák polgármesterüket és útközben olyan felfedezést tesznek, ami óriási örömmel fog szolgálni városuknak.

Kapcsolódók

Kimaradt?