Újabb részlet derült ki a filmről, amit Tarantino Amerika hírhedt sorozatgyilkosáról forgat

Nem Charles Manson a főszereplője, de a hírhedt 1969-es Los Angeles-i gyilkosságok is szerepelnek Quentin Tarantino új filmjében, amely 2019. augusztus 9-én, Sharon Tate meggyilkolásának 50. évfordulóján kerül az amerikai mozikba.

Nemrég kiderült, hogy szerepet vállalt benne Leonardo DiCaprio, most pedig Justin Kroll, a Variety újságírója azt közölte a Twitteren, hogy Roman Polanski híres filmrendező, a meggyilkolt Sharon Tate színésznő akkori férje is fontos karakter a forgatókönyvben. Polanski szerepére egyelőre keresik a megfelelő színészt, Tarantino állítólag inkább egy új lengyel arcra bízná a feladatot ismert hollywoodi színész helyett.

Kroll úgy tudja, hogy Brad Pittel és Tom Cruise-zal is tárgyalások folynak egy kaszkadőr szerepére.

Az Indie Wire szerint a film 1969-ben játszódik Los Angelesben, főszereplője egy feltörekvő tévéfilm-színész (őt játssza DiCaprio), de a Ponyvaregényhez (Pulp Fiction) hasonló több szálon futó cselekményben helyet kapnak a hírhedt amerikai sorozatgyilkos, Charles Manson mészárlásai is.A film költségvetését 100 millió dollárra becsülik, így ez lehet Tarantino legdrágább projektje a 2012-es Django elszabadul (Django Unchained) óta.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?