Sikkes, tematikus farsangot szervez a Tomcsa Sándor Színház

Először szervez tematikus farsangi bált Székelyudvarhelyen a Tomcsa Sándor Színház. Az önkormányzati színház eseményének címe A sikkes '20-as, '30-as évek.

A sikkes '20-as, '30-as évek című farsangi bálra invitálja közönségét és az érdeklődőket február 10-én, szombaton este 7 órától a Tomcsa Sándor Színház. Az esemény szórakozásból és finom falatokból sem szenved hiányt, de talán a leglényegesebb megjegyeznünk: a korhű ruházat viselete kötelező. Tehát itt az idő előkjeresnünk a korabeli fotókat, és a szinte minden alakra előnyös, elegáns és bohém ruházatokat előkészítenünk egy különleges székelyudvarhelyi estélyre. Nem mellékes információ: a legjobb jelmezt díjazzák.

Ha már eldöntöttük, hogy ott leszünk, fontos tudnunk azt is: február 6-ig várja a társulat szervezőcsapata a jelentkezést. A társulat szerkesztőségünkbe juttatott meghívójában az is jelzi: a mindössze 35 lej/fő beugróért a Spíler koktélkínálatából választhatunk innivalót a svédasztalos vacsora mellé (az első ital ingyenes), a helyszínen Retrobooth fotódoboz is lesz, hogy megörökíthessük a felejthetetlen pillanatokat, a báli tombolán pedig meglepetéssel kedveskednek a szerencséseknek. Az est folyamán Haccaccáré koncertre is sor kerül. A korszak magyar slágereinek felevenítését az ismert csíkszeredai zenész duó, Szilágyi Nóra énekes és Ráduly Gábor zongorista előadásában élvezheti a bálozó közönség.

Jelentkezni a színház jegypénztáránál, hétköznapokon 11-14 és 15-17 óra között, illetve a 0266-212-131 és 0743-212-131 telefonszámokon.

Kimaradt?