A fehér rózsa lesz a szolidaritás jelképe az idei Grammy-gálán

A vasárnapi Grammy-díjátadó sem lesz mentes a szexuális zaklatás áldozataival szemben való szolidaritásvállalástól, Halsey, Rapsody, Kelly Clarkson és a zeneipar más szereplői is bejelentették, hogy egy magukra tűzött fehér rózsával fogják jelezni a #TimesUp mozgalom támogatását – közölte a Hollywood Reporter

Az akciót a zenében dolgozó nők kezdeményezték, konkrétan a Roc Nation és az Interscope/Geffen/A&M Records vállalatok egy-egy munkatársa, Meg Harkins és Karen Rait, mert azt látták, semmi terv nincs arra vonatkozóan, hogy a gálán hangsúlyt kapjon a szexuális zaklatás áldozataival szemben való szolidaritásvállalás.

A kezdeményezők megalapították a Voices in Entertainment csoportosulást, amihez a héten olyan sztárok is csatlakoztak, mint Cyndi Lauper, Dua Lipa, Rita Ora és a Rage Against The Machine gitárosa, Tom Morello.

A 60. Grammy-díjakat vasárnap adják át a zeneipari szereplőknek New Yorkban, a Madison Square Gardenben, az est házigazdája James Corden humorista, műsorvezető lesz. 

Mint ismert, a Golden Globe-gálán a sztárok feketét viseltek, hogy felhívják a figyelmet a szexuális visszaélések áldozataira.

 

Kapcsolódók

Kimaradt?