2018-as újdonságokat jelentettek be a Double Rise szervezői

Az irányvonal változatlan marad, ígérik a torockói Double Rise szervezői, de lesznek változások, például az eddig megszokott időpont is módosult: idén június 27-30 között (szerdától-szombatig) vehetik át a napfelkelők a fesztiválbirodalmat.

A szervezői közlemény szerint a fesztiválozók számának évről évre tapasztalható növekedése a fesztiválhelyszín újragondolására ösztönözte a Double Rise megálmodóit, így az idei évben látványos infrastrukturális fejlődésekre, változásokra lehet készülni.

A tavalyi év egyik legkedveltebb nagyszínpados koncertje a Hiperkarma nevéhez köthető, így őket idén is hozzák, szintén visszatér az első Double Rise-on feltűnt Kerekes Band, de a Folkudvar állandó házigazdája, a Tokos zenekar sem marad távol, a lemezeket pedig többek között Shiver, a Massiv Fluo vagy épp Peter Jabin pörgeti majd az éjjeli baglyoknak.

Emellett „a Kispál és a borz és a Kiscsillag zenekarok frontemberének teljes életművét felölelő gigakoncerten” Lovasi András a két zenekar tagjaival közösen szórakoztatja majd a torockóiakat. „A magyar zenei piac egyik legérdekesebb színfoltja”, a Lóci játszik is fellép Torockón, illetve a Dal 2017 döntőse, a Kalandor című dal előadója, a Soulwave is bemutatkozik a napfelkelőknek.Február 1-ig még kedvezményesen lehet hozzájutni a fesztivál Early Bird/Party fecske jegyeihez, mindössze 189 lejért itt, illetve a jegyértékesítési pontokon (Kolozsvár -Bulgakov Kávéház, Nagyvárad - Moszkva Kávézó, Csíkszereda – Grund, Sepsiszentgyörgy - Zöld Kafka).

Kapcsolódók

Kimaradt?