Nyoma veszett a Queen-film rendezőjének, áll a forgatás

Eltűnt a 2018 decemberére tervezett Queen-film rendezője, Bryan Singer, a forgatást le kellett állítani. Zaklatási botrány állhat a háttérben, írja az Index.hu.

Bryan Singer a hálaadás napi hosszú hétvége után nem tért vissza a stúdióba, a Fox közleménye szerint a rendező „váratlan elérhetetlensége folytán” egyelőre áll a Bohemian Rhapsody forgatása. Rövid közleményben szabadkozott a rendező ügynöke is, arra hivatkozva, hogy Bryan saját magát és családját érintő egészségügyi problémák miatt nem tért vissza a forgatásra.Singer korábban is tűnt el forgatásokról, nélküle kellett befejezni például 2016-ban az X-Men és 2006-ban a Superman visszatér című filmeket is. A jelenlegi eset összefügghet azzal, hogy a rendezőt egy Michael Egan nevű férfi azzal vádolja, hogy 17 éves korában többször megerőszakolta. Bryan Singer ügyvédei cáfolták a vádakat. A rendező nemrég törölte Twitter-felhasználóját, és több nyilvános szereplését is lemondta.

Egyelőre nem tudni, hogy ki lép Bryan Singer helyére a Bohemian Rhapsody forgatásán. A filmet nagyon várják a Queen-rajongók, ugyanis a Mr. Robot tévésorozat sztárja, Rami Malek az eddig nyilvánosságra került felvételek szerint remek választás volt Freddie Mercury szerepére.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?