A kortárs televíziózásról szól a csütörtökön kezdődő 9. Kommunikációs Napok

Mi történik a képernyő mögött? – erre a kérdésre keresik a választ a kolozsvári Babeș–Bolyai Tudományegyetem Kommunikáció, Közkapcsolatok és Reklám Intézet végzős hallgatói hagyományos szakmai konferenciájuk idei kiadásán. Nyilvános a 9. Kommunikációs Napok programja.

A konferenciát december 7-9. között szervezik meg a kar székhelyének (Zápolya/G-ral Traian Moșoiu utca, 71. sz.) 101-es termében, Behind the screen címen. A belépés ingyenes, előzetes regisztráció online űrlap kitöltésével lehetséges.Az előadásokon szó lesz a Terápia vagy az Aranyélet sorozatok üzenetéről és fontosságáról, a televíziós műsorszerkesztésről, kulisszatitkokról. A konferencia kétnyelvű, román és magyar nyelven egyaránt zajlanak előadások, ismert külföldi és belföldi meghívottakkal.

A konferenciát csütörtök este hét órakor filmvetítés nyitja, Barabás Eszter: Kopjafa a házunk helyén, illetve Roseti Bruno Dincolo de ziduri című munkáit lehet megnézni.

A péntek délelőtti hivatalos megnyitót követően kezdődnek az előadások, a kétnapos rendezvényen többek között Benkő Gábor, az RTLKlub ValóVilág című valóságshowjának szerkesztője, Székely Csaba, a Terápia című sorozat egyik forgatókönyvírója, Végh Zsolt, az Aranyélet című sorozat egyik szereplője, Gózon Ákos, az Élet és Tudomány tudományos ismeretterjesztő hetilap főszerkesztője, a Duna Tv kiemelt szerkesztő-riportere tart előadást.

A teljes program a 9. Kommunikációs Napok Facebook-oldalán érhető el.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?