Itt a VIBE-aftermovie, jönnek a Super Early Bird jegyek

Illetve sokkal inkább „-sztori”, mint „-movie” – mutat rá a fesztivál szervezőinek közleménye, amelyből az is kiderül, hogy 2018-ban július 5–8. között bulizhatunk ismét egy nagyot Marosvásárhelyen.

A kisfilm két fesztiválozó szemszögéből mutatja be a VIBE-életérzést. „Ez a film több mint egy hagyományos aftermovie” – vallja Stanik Bence, a fesztivál videós tartalmakért felelős munkatársa. „A fiatalabbak vizuális kultúrájához közel álló stílusban szerettünk volna alkotni, ezért a belső nézetű videójátékok kamerabeállításait használtuk, hogy a szereplők nézőpontjából követhessük végig az eseményeket”, tette hozzá.

A videó operatőre, a marosvásárhelyi Sáji Róbert a mérnöki ismereteire is támaszkodott, mivel saját tervezésű akciókamera állványt használt, a színészek a foguk között tartották az állványra erősített kamerát, így az ő személyes szemszögük érvényesülhetett. 

Jövőre látványos, újratervezett helyszínt ígérnek 

2018. július 5–8. között lesz a VIBE Fesztivál második kiadása, amelynek csak a helyszíne marad ugyanaz. „Rengeteg meglepetéssel, több előadóval és előadással, és egy látványos, alapjaiban újratervezett fesztiválhelyszínnel készülünk” – mondta Rés Konrád Gergely fesztiváligazgató.

Korlátozott számú Super Early Bird jegyek 99 lejért

A szervezők meghirdették a 99 lejért kapható Super Early Bird jegyeket, ezen kívül a kempingjegy további 30 lejbe kerül majd. A fesztiválozóknak regisztrálniuk kell, ha ebben az árban szeretnének belépőt venni, ugyanis mindössze 500 kedvezményes árú jegy kapható. A regisztrációnál kitöltendő kérdőívben a szervezők arra is rákérdeznek, hogy milyen fellépőkre kíváncsiak az érdeklődők, és milyen élményeik voltak az idei VIBE-on.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?