Özönvíz és Körhinta témában várnak pályamunkákat

A BuSho (budapest short) Film Fesztivál március 15-éig várja a 30 másodperces és egyperces rövidfilmeket, illetve plakátokat Özönvíz és Körhinta (Elmaradt a világvége, irány a Vidámpark, azonban jön az Özönvíz!) témában.

A BuSho (budapest short) Film Fesztivál januárban spot- és plakátversenyt hirdetett, melynek során ÖZÖNVÍZ ÉS KÖRHINTA (ELMARADT A VILÁGVÉGE, IRÁNY A VIDÁMPARK, AZONBAN JÖN AZ ÖZÖNVÍZ!) témában 30 másodperces és egyperces rövidfilmeket valamint plakátokat várnak a szervezők március 15-ig.

Az első 3 helyezett valamennyi kategóriában a 7. GomBuSho egy hetes
összművészeti nyári workshopon történő térítésmentes részvételt nyerhet, továbbá valamennyi beküldött alkotást levetítik és kiállítják a 9. BuSho Fesztiválon.

A felhívás kapcsán 2010 és 2011 után idén harmadszor zajlik Patrovits Tamás animációs workshopja 2013. február 10-17-én a nagyváradi PKE Képzőművészeti Tanszékén.

Az esemény szervezője a Gombolyag Alapítvány, partnerei pedig ezúttal is a Partiumi Keresztény Egyetem, az ASIFA Hungary, a Metrion Group valamint a Balassi Intézet és a BioGroup.

animacios resize

Kimaradt?