Jó, ha ezekről tudsz, mielőtt Double Rise-ra indulsz

Tizenhét helyszínen, több mint 100 programmal várja a kikapcsolódásra vágyó fiatalokat és családokat a csütörtökön kezdődő Double Rise. A nulladik napon, azaz szerda este 9 órától ingyenes beköltözős bulival várják a látogatókat.

A fesztivál Kolozsvárról menetrend szerinti buszjáratokkal közelíthető meg.

Kolozsvárról az indulás a Horia Demian Sportcsarnoktól, Tordáról az Autogara sens vest megállóból, és Torockóról a falu Torda felőli végében kijelölt buszmegállóból szállítja a fesztiválozókat haza. A jegyek ára Kolozsvárról 20, míg Tordáról 10 lejbe kerül. A felszállás érkezési sorrendben történik.

Az autóval érkezőket arra kérik, hogy használják a fesztivál parkolóját, így járuljanak hozzá ahhoz, hogy zavartalan legyen a forgalom Torockón. Azokat az autókat, amelyek zavarják a fesztiválozókat, illetve a forgalmat, fotó készül, és felkerül a fesztivál Facebook-oldalán a szégyenfalra.

A rendezvény idén készpénzmentes lesz, a fesztivál területén árusított ételeket és italokat tokenekkel lehet megvárásolni, melyeket a tokenárusító pontoknál lehet beváltani. 

A fesztiválon bankautomata is, melyet az OTP Bank biztosít.

A szervezők a tavalyi visszajelzéseket figyelembe véve közölték, hogy dohánytermékeket is lehet majd vásárolni a fesztivál területén. Telefonálni csak Telekom-kártyákkal lehet, a szolgáltató jelerősítő toronnyal érkezik Torockóra.

Jegyeket és bérletek csütörtök reggel 9-ig kedvezményesen lehet vásárolni a www.doublerise.ro honlapon, 179, illetve 69 lejes áron. A helyszíni jegyárak: 

  • bérlet: 209 lej
  • napijegy: 69 lej, 
  • kemping: 39 lej. 

A napijegyekkel másnap déli 12 óráig lehet a fesztivál helyszíneire belépni. A rendezvény 10 év alatti gyermekek számára ingyenes. A négy napos fesztiválbérlet a kempingjegyet nem tartalmazza. A kemping területére csak érvényes kempinges karszalaggal lehet bemenni. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?