Több mint 180 újabb név az idei Untold fesztiválon - és nem akármilyenek

Az új fellépők közül Charli XCX és Black Coffee először érkeznek Romániába, de színpadra lépnek a 2017-es Untoldon Kadebostany, Steve Lawler, Roger Sanchez, Dj Tonka, Black Sun Empire, Ilario Alicante és még sokan mások. 

Újabb 180 nemzetközi és hazai fellépővel bővült az Untold Fesztivál programja. Az Untold szervezői idén a meglévők mellett három új színpaddal várják a fesztiválozókat a Sétatéren a Summerhouse, az Origin és az Elements színpadokkal. 

A több tízezer fesztiválozó, aki az UNTOLD Arénába érkezik (Nagyszínpad) először hallhatja Romániában Charli XCX brit pop üdvöskét, sok más mellett az „I don’t care, i love it” slágerét énekli. A brit énekesnő több világsztárral dolgozott már együtt, mint például Iggy Azaleaval a  „Fancy” című slágerük elkészítésekor. A nagyszínpadon Elle Exxe, Era Istrefi, Alma, Subcarpați és Golan is csatlakoznak a már bejelentett előadókhoz (Armin van Buuren, Afrojack, Dimitri Vegas&Like Mike, Martin Garrix, Hardwell, Steve Aoki, Ellie Goulding, Hurts, Tinie Tempah, Marshmello).

A Galaxy színpadra is újabb fellépők érkeznek: a már bejelentett Solomun, Jamie Jones, Loco Dice, Sven Vath, Dubfire és Chris Liebing mellé idén csatlakozik Art Department, Ilario Alicante, Steve Lawler, Kollektiv Turmstrasse, Johannes Brecht, Steve Bug és Dana Ruh is.

Az Alchemy színpad is új meglepetésekkel várja a fesztiválozókat. Az eddigi program ugyanis a következő nemzetközi előadókkal egészül ki: Onyx, Talib Kweli, Roots Manuva, Jeru the Damaja, Dub FX & Mr. Woodnote, de érkeznek a hazai CTC, La Familia, Grasu XXL, Deliric & Silent Strike, Macanache & The Putreds, Argatu, Șatra Benz és a Nimeni Altu formációk is.      

A Forest színpad  idén színes hazai és nemzetközi kínálattal vár mindenkit. Fellépnek Lee Scratch Perry & Mad Professor, Asian Dub Foundation, Waldeck, Kadebostany, Kovacs, Alexandrina, Moonlight Breakfast, Yelllow, Mihail és még sokan mások.

A Daydreaming színpad az előző évekhez hasonló stílusban folytatja idén a varázslatot. A színpadon a Black Coffee és Culoe de Song (Dél-Afrika) várják a rajongókat, de itt lesznek a tavalyi nagy kedvencek is, mint például a NU și LUM vagy  Nightmares on Wax, illetve a Blond:ish lányai,  Mazde,  Maribou State és még sokan mások.

A Summerhouse az új színpadok egyike, amely a sétatéri Kaszinó parkját változtatja tánctérré. Itt lép majd fel Roger Sanchez és DJ Tonka, illetve Mall Grab, Chaos in the CBD, Mandar és Alexandra szolgáltatják az electro és a house stílusú zenét.

Az új Origin színpad ismert hazai fellépőkkel készül: Cristi Cons, Vlad Caia, Dan Andrei és Kozo. Ők az elsők akik minimal house és techno zenével nyitják meg az új színpadot a Sétatér árnyékában.

A teljes fellépő listát megtalálják a Fesztivál Facebook-oldalán illetve a hivatalos weboldalon. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?