Évadvégi jegyakciót hirdet a kolozsvári színház

Évadvégi jegyakciót hirdet a kolozsvári színház a Vakok (június 16.), a Hormon (június 19.), valamint A mélyben (június 21.) előadásokra.

A jegyakció keretében minden második jegy ingyenes, azaz egy jegy áráért két személy tekintheti meg bármelyik előadást. A kedvezményt azok is igényelhetik a színház jegypénztárában, akik már megvásárolták jegyüket valamelyik előadásra. A kedvezmény kizárólag a jegypénztárban igényelhető, hétköznapokon 10-14 óra közt, valamint előadások előtt másfél órával.

A Vakok a kolozsvári színház legfrissebb bemutatója, melyet Botond Nagy rendezett Maurice Maeterlinck szövegéből kiindulva. Az előadás Samuel Beckett, Hajas Tibor, Pilinszky János, Pier Paolo Pasolini és mások írásaiból inspirálódott kollázs, melynek atmoszféráját a zene és a videoprojekciók teremtik meg.A Sinkó Ferenc által rendezett Hormon öt kísérlet egy csoport, színészek és nézők közti együttlét lehetőségeinek feltérképezésére. Az előadás ráérősen és zavartalanul áramló folyam egy csoport alakulásáról, ugyanakkor ajándékba adott idő, amely alatt a néző az együttlétről és egyedül maradásról gondolkodhat.A nagyszebeni és pécsi fesztiválszereplések után az évadban utoljára tekintheti meg a közönség június 21-én, szerdán A mélyben című előadást, melynek rendezőjét, Jurij Kordonszkij az előadásért a 2016-os év legjobb rendezőjének járó UNITER-díjjal jutalmazták. A mélyben egy összeomlás szélén álló világot ábrázol. Az előadás szereplői a legvégső határon vannak, feltevődik a kérdés, még meddig mehet el az emberiség, mielőtt teljesen elpusztul?

Kapcsolódók

Kimaradt?