BuSho alkotói műhely Nagyváradon

A BuSho (Budapest Short Film Festival, de a szervező- és alkotócsoport megnevezése utal a busójárás szokására is) újra spot- és plakátversenyt hirdet, melynek során a KÖRHINTA vagy az ÖZÖNVÍZ témákban 30 másodperces és egyperces rövidfilmeket, valamint plakátokat vár. Mindenki nevezhet kortól, nemtől és vallási hovatartozástól függetlenül. Az első három helyezett valamennyi kategóriában a 7. GomBuSho egy hetes összművészeti nyári workshopon történő térítésmentes részvételt nyerhet. Valamennyi beküldött alkotást levetítésre és kiállításra kerül a 9. BuSho Fesztiválon.
Beküldési határidő: 2013. március 15.

A verseny mellett a BuSho, – együttműködve a Partiumi Keresztény Egyetem Képzőművészeti Tanszékével –, meghirdeti ÖZÖNVÍZ ÉS KÖRHINTA című animációs workshopját.

busho450


Tragikus világvége? Komikus melodráma? Őrült körforgás? Özönvíz és körhinta?

Patrovits Tamás animációs rendező workshopja 2013. február 10–17-én lesz a nagyváradi PKE Képzőművészeti Tanszékén.

Az elmúlt évek szakmai sikerei után tavaly sajnos elmaradt az a két workshop, melyeket az évek alatt az életReklám szlogen köré szervezve rendezett meg a BuSho. Idén viszont az animációs workshop – az együttműködő partnerek segítségével – újraindul.

Erdélyből 7 személy vehet részt az alkotói műhelyen.


Részvételi díj, önköltség: 20.000,- Ft/fő, mely tartalmazza az utazás (Budapestről), szállás, étkezés és szakmai irányítás költségeit.

Szakmai vezető: Patrovits Tamás, animációs filmrendező, nagyváradi koordinátor: Balázs Zoltán, a PKE adjunktusa.

Számítógépes képtervező és animációs programok (Flash, Illustrator, Photoshop, After Effects, Anime Studio Pro) ismerete előny, de nem kötelező feltétel. A jelentkezésed mellékleteként küldd el rajzaidat, grafikáidat bemutató portfoliód (ha van ilyen).

Jelentkezési határidő: 2013. február 1.

Jelentkezés és további információk kérése ezen az email címen: entry@busho.hu

Kimaradt?