Mácsafej színház-koncert Sepsiszentgyörgy főterén

Vers, zene, koncert, színház találkozik a Mácsafej zenekar előadásában, amelyre szeptember 29-én este 7-kor kerül sor Sepsiszentgyörgy épülő Főterén, rossz idő esetén a Teinben.

A dolgokról egy földi szellemnek című, a már klasszikussá vált erdélyi költőóriás, Szilágyi Domokos és a kortárs költészet egyik legsajátosabb hangú alkotója, Fekete Vince szellemi párbeszédéből született produkció a Mácsafej zenekar előadása. Zenei kalandozás és drámai megközelítések, avagy vers-zene és koncert-színház – határozzák meg a műfajok találkozási pontján létrejött előadásukat az alkotók. A Mácsafej zenekar – Ferencz Áron, Ferencz Csaba, Márk Attila, Ticusan János, Vitályos Lehel – Gábor Szabolcs szaxofonossal, Kolcsár József előadóművész-rendezővel és Ferencz Csaba zenei gondolataival együtt, egy kételyekkel terhes, de felismerésekben gazdag világba kalandoznak.

Az előadás szeptember 29-én, kedden 19 órakor kezdődik,  Sepsiszentgyörgy épülő főterén. Rossz idő esetén az előadásra a Tein Teaházban kerül sor.

Kimaradt?