Toronyra hangoltak Marosvásárhelyen (GALÉRIA)

Klasszikus és népszerű zeneművek szólaltak meg a marosvásárhelyi városháza tornyában szerda este. A közönség tapssal, együtt énekléssel díjazta a műsort: O sole mio – dalolta Buta Árpád, a téren állók pedig egy pillanatig egy középkori olasz városkában, vagy éppen Velencében érezték magukat.

A toronykoncert egyedi eseménynek számított Marosvásárhely életében. A toronymuzsikát a téren adott koncert egészítette ki.

A Lorántffy Zsuzsanna Kulturális Egyesület első alkalommal szervezett Toronyra hangolva címmel szabadtéri koncertet. Az ötletgazda Náznán Olga, az egyesület elnöke volt, a rendezvény pedig a 19. Marosvásárhelyi Napok részét képezte. 

Leszek még a magáé, A csitári hegyek alatt és még sok hasonló közkedvelt opera- és operettrészlet hangzott el a Varieté Expressz, Boros Emese, Buta Árpád, Szabó Levente, Trozner Kincső előadásában Páll Erzsébet, Trozner Szabolcs, László Cristina zongorakíséretével. Hegedűn játszott Jakab Roland. Fellépett még Sipos Péter, Csibi Dávid, Magyarosi Szilárd és Gyárfás Blanka. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?