Újdonságokkal készül a Szent György Napokra az ETV

Akárcsak az előző években az Erdélyi Magyar Televízió idén is bekapcsolódik a Szent György Napok vásárforgatagába. Április 30. és május 3. közt a Sugás Vendéglő bejárata előtt felállított ETV sátorban a televízió stábja várja az érdeklődőket, ahol most is ajándékokkal és értékes nyereménnyel gazdagodhatnak a játékos kedvű nézők.  

Az ETV újdonságokkal is készül. A rendezvényt követően indulnak a Sepsiszentgyörgy-napok az Erdélyi Magyar Televízióban, melynek keretében egy héten át a legtöbb magazinműsor, így az Üzenet szeretettel, a Kultúrcsepp, a Trendelő, az Erdélyi Kávéház és a Hitélet is a székelyföldi városünneppel kapcsolatos témákat dolgoz fel, Sepsiszentgyörgy sokszínűségére, az itt élő emberekre hívja fel a figyelmet. 

Az Erdélyi Magyar Televízió bővített stábbal lesz jelen a Szent György Napokon. Az érdeklődők április 30-tól, csütörtök délelőttől látogathatják majd az ETV sátrat, ahol ebben az évben is fotóparavánnal, nyereményjátékkal és ajándékokkal készülnek a közönség fogadására. Ugyanitt a televízió műsorvezetőivel is találkozhatnak a nézők, illetve személyesen tehetik fel kérdéseiket, mondhatják el javaslataikat és észrevételeiket az ETV munkatársainak. 

A bátrabbak üzenhetnek is a sátorban felállított kamera segítségével, jókívánságaikat pedig a május 3-án látható Üzenet szeretettel című kívánságműsorban tolmácsolják majd. Az érdeklődők ugyancsak az ETV-sátornál találják meg azt a kérdőívet is, amelyet kitöltve két személyre szóló külföldi nyaralást nyerhetnek. 

Újdonságnak számít, hogy a rendezvénysorozat utolsó napjaiban (május 1-3. között), az Erzsébet parkban található pavilonban több magazinműsort is felvesznek a televízió munkatársai. Így például május 3-án az Üzenet szeretettel, illetve a május 7-én látható Trendelő is kiszakad a megszokott stúdiókörnyezetből, és az említett pavilonból jelentkezik majd. 

Hasonlóan Sepsiszentgyörgyön készül el a május 5-én, kedd este fél 9-kor látható Kultúrcsepp és a május 10-én, vasárnap délután fél 6-kor kezdődő Hitélet is. Nem utolsó sorban a május 8-án műsorra tűzött Erdélyi Kávéház is sepsiszentgyörgyi meghívottal várja nézőit a képernyők elé. A Szent György Napokon készült és kifejezetten sepsiszentgyörgyi vendégekkel jelentkező műsorokat tehát a rendezvényt követő egy hetes időszakban nézhetik meg az érdeklődők az Erdélyi Magyar Televízióban. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?