Tavaszváró tárlat nyílik Kézdivásárhelyen

A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház égisze alatt működő Gyárfás Jenő Amatőr Képzőművészek Szövetsége tagjainak az alkotásaiból nyílik tárlat immár harmadik alkalommal a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház Emeleti kiállítótermében március 5-én 18 órától, Tavaszváró címmel.  Az eseményre a belépés díjtalan. A kiállítás március 20-ig tekinthető meg.

A Gyárfás Jenő Amatőr Képzőművészek Szövetsége tagjai műkedvelők, akiknek kikapcsolódást nyújt az alkotás öröme, munkáikat a változatos tematika és a sokféle kifejezésmód jellemzi, melyek között egyaránt megtalálhatók, a festett kerámiák, az olaj és akvarell tájképek, faluképek, a grafikák, a textil és nemezképek, mandalák, kollázsok, nonfiguratív alkotások és számítógépes grafikák.

A kiállítás ugyan heterogén, ami a technikákat, stílusokat illeti, de pont ez által ad egy sokszínű lenyomatot a körülöttünk létező világról, örömteli perceinkről vagy épp sokunkat foglalkoztató problémáinkról, tükröz nyugodtságokat és kelt  feszültségeket az alkotók egyéni világlátásán keresztül.

A Gyárfás Jenő Amatőr Képzőművészek Szövetsége tagjainak a közös tárlatát – a sepsiszentgyörgyi képzőművészetkedvelők mellett – a közelmúltban megtekinthették a brassói, gyergyószentmiklósi, gyimesközéploki és kovásznai érdeklődők is.

Az alkotók: Antal Sára, Cotoara Aranka Aurelia, Deák Károly, Fábián Gizella, Fadgyas Tibor, Gaál Margit, Gál István, Gyimesi Nagy András, Kese Terézia, Kovács Béla, Nagy Tibor, Nyeső Ildikó, Para Mária, Popovici Éva, Ravasz Erzsébet, Szász Vasilica, Szentpály Kovács István, Stancu Margit, Suciu Katalin Mária, Tamás Erika, Virág Mária Krisztina, Zoltán Anne Marie, Zoltán Sándor. 

Az esemény facebook oldala itt. 

Kimaradt?