Újra Gyergyószentmiklóson a Dirty Dancing

A Figuránál február 28-án, szombat este 7 órától újra bemutatásra kerül a marosvásárhelyi András Lóránt Társulat Dirty Dancing című táncelőadása. A produkció ezúttal nagytermi előadásként tekinthető meg, jegyek az első 8 sorba válthatók.

Jegyek ára egységesen 15 lej. Jegyeket elővételben a gyergyószentmiklósi színház jegyirodájában lehet váltani munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között, vagy előadás előtt egy órával a helyszínen. Jegyfoglalás a 0752-227-751-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.

A produkció Emile Ardolino azonos című alapján készült, koreográfusa Nagy Orsolya.

A véletlen megoldást kínál: egy tizenéves lány, számára ismeretlen világba csöppen, olyan helyre, ahol végre élni látja az embereket. A társaság, a tánc, a szex drog & rock’n’roll tiltott zóna, erkölcstelen világ. Kezdeti kényelmetlenségei ellenére, ösztöne azt diktálja, hogy ez az a hely, ahol felszabadulhat, és új élményeket felfedezhet fel. Itt találkozik „a férfival”, aki első perctől felkelti a figyelmét, sőt megmagyarázhatatlan vágyakat ébreszt benne. A nővé válás folyamata ettől a pillanattól végérvényesen és visszafordíthatatlanul beindul, minden természetes velejárójával együtt: izgalom, féltékenység, szerelmi háromszög, dráma, beteljesülés....

Kimaradt?