Újabb világhírű fellépők az Untold Fesztiválon Kolozsváron

ATB, Tinie Tempah, Fatman Scoop, Cazzette, Third Party – ők az Untold Fesztivál legfrissebben bejelentett fellépői. A kolozsvári nagyszabású fesztiválon olyan zenei műfajokra bulizhatunk, mint trance, chill out, hip-hop, electro house, progressive house, rap.

Az electro veteránjainak egyike, a híres DJ és producer, ATB, 1998-ban tűnt fel a zeneiparban, és azóta már kilenc stúdió albumot adott ki. Olyan nagy nevekkel dolgozott együtt, mint Moby, Sarah Brightman, Bryan Adams és sokan mások. André Tanneberger 5 év után tér vissza Romániába és az itteni rajongóinak mixel majd a kolozsvári Arénában.

Tinie Tempah nemrég jelenttette meg a Tears Run Dry című új számát, melyet Kolozsváron is elénekel majd, akárcsak a Written In The Stars című slágerét. Az ismert rapper igazi divatikon, akit a legstílusosabb brit férfiak közé soroltak, és a London Men Fashion Week nagykövetének szerepét tölti be.

Fatman Scoop, az amerikai hip-hop sztár, két Grammy Díj nyertese, a rendkívül energikus színpadi jelenléte révén is ismert. Az évek során különböző zenei műfajok képviselőivel dolgozott együtt: Mariah Carey, Missy Elliot, Ciara, Black Eyed Peas, David Guetta, Sean Paul, Bob Sinclair. A romániai Claudia Creammel a Just a Little Bit című számon dolgoztak együtt. 

A svéd duó, a Cazzette, elektronikus zenét kever és több ízben is felléptek már híres felfedezőjükkel, Avicii-vel. A Third Party lemezlovasai és producerei Steve Angello lemezkiadóhoz tartoznak, és minden egyes fellépésük alkalmával a house zene elektronikus dallamaival nyűgözik le a közönséget.

Avicii és David Guetta az Untold Fesztivál elsőként bejelentett fő attrakciói. Hírnevük hatására és a rajongók lelkesedésének köszönhetően a fesztivál szervezőinek sikerült megdönteni a romániai szabadtéri fesztiválok rekordját: 7 nap alatt 15.000 jegy kelt el.

A fesztivál a kolozsvári Arénán és a sportcsarnokon kívül máshol is színpadot állít: a Főtéren és a Karolina-téren. Ezeken a helyeken hazai és helyi fellépőknek állítanak majd színpadot. A Központi Park a trip-hop, jazz és reggae zenék mellett chillout zónáknak, vásároknak és egyéb, hasonló rendezvényeknek, tevékenységeknek ad majd otthont, ahol a fesztiválozók napközben is kellemesen elszórakozhatnak. A Kolozsvár Aréna Underground teljes mértékben az elektronikus zenének dedikált színpad lesz.

Az új Early Pre-Sale bérlet 249 lejbe kerül, február 15-ig kiváltható az 10.000 darabos bérletkészlet erejéig. A bérletek megvásárolhatók Kolozsváron, a következő helyszíneken: Daisler Print House, Euphoria Biergarten, Ursus Sörgyár, Kolozsvári Magyar Diákszövetség, vagy az Eventim hálózaton belül. A szervezők a közeljövőben az ország más nagy városaiban lévő partnereiken keresztül is elkezdik terjeszteni a bérleteket. Ezeket a jövő hét folyamán a fesztivál Facebook oldalán teszik közzé.

10 színpad, 20 helyszín, 150 fellépő és több, mint 300.000 résztvevő – ezek a kulcsszavai a Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Fővárosa fő eseményének, melyre 2015. július 30. – augusztus 2. között kerül sor.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?