Újra műsoron a Tank Marosvásárhelyen

Rendkívüli előadásként újra szerepel a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház műsorán Molter Károly: TANK című darabja, melyet a Magyar Dráma Napján felolvasó-színházi ősbemutatóként vitt színre a Tompa Miklós Társulat Gáspárik Attila rendezésében, a jeles napon a marosvásárhelyi író emléke előtt is tisztelegve.

A szereposztás tagjai: Balázs Éva, Béres Ildikó, Kiss Bora, B.Fülöp Erzsébet, Varga Balázs, Kilyén László, Csíki Szabolcs, Gáspárik Attila, Henn János, Barabási Tivadar, Bartha László Zsolt, Gecse Ramóna, Galló Ernő, Bányai Kelemen Barna és Korpos András.  Dramaturg: Keresztes Franciska, szakmai tanácsadó: Fodor János.

A darab cselekménye 1919. őszén, a román karhatalom Marosvásárhelyre való bevonulása előtti napokban indul, és a bizonytalan idők emberi gyengeségeit állítja pellengérre, sajátságos humorral.

Az előadás 2014. október 4-én, szombaton 17.00 órától tekinthető meg a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Kistermében.

Jegyek válthatók hétköznap a Kultúrpalota jegyirodájában 12.00-17.30 óráig, a színházi jegypénztárban 9.00-15.00 óra között és a www.biletmaster.ro honlapon, valamint előadás előtt egy órával a helyszínen.

 

 

Kimaradt?