Önkénteseket keresnek a pulzArt fesztiválra

A pulzArt fesztivál szervezőcsapata olyan lelkes, aktív és kultúraszerető fiatalok jelentkezését várja, akik kipróbálnák magukat a szervezésben és csatlakoznának egy kortárs művészeti programsorozat lebonyolításához.

„Amit mi kínálunk: díjmentes részvételt a fesztivál programjaira, szakmai tapasztalatszerzést, betekintést a rendezvényszervezésbe és közös munkát egy tapasztalt csapattal” – ígérik a sepsiszentgyörgyi összművészeti fesztivál szervezői.

A www.pulzart.ro honlapról lehet letölteni a jelentkezési űrlapot, amelyet szeptember 5-e, reggel 8 óráig kell elküldeni a kultura@sepsi.ro címre, vagy személyesen eljuttatni a Városimázs Irodába (1918. December 1. utca, 6. szám).

A székelyföldi viszonylatban egyedülálló, második alkalommal megszervezett pulzArt kortárs összművészeti fesztivál célja, hogy egyszerre szólítsa meg mind a nyakkendős, mind a teniszcipős közönséget olyan reprezentatív, izgalmas, mai művészeti kezdeményezések bemutatásával, amelyek szabadon ötvözik a műfajokat, és inspirálóan hatnak a kultúra iránt érdeklődőkre.

A fesztivál a Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális Fővárosa program központi eseménye a négy tematikus év találkozási pontja. Idén a Játék éve van, ennek megfelelően a színházművészet kerül a középpontba, de természetesen jelen lesznek más művészeti ágak kiemelkedő alkotói is.

 

Kimaradt?