Zenés kívánságműsort indít az Erdélyi Magyar Televízió

A Duna TV Kívánságkosarának mintájára ezentúl vasárnap délben az Erdélyi Magyar Televízió is zenés kívánságműsort sugároz, a szerkesztők közleménye szerint ezzel a csatorna nagyon sok erdélyi magyar tévénéző kérésének tesz eleget. A hatvan perces műsor minden vasárnap déli egy órakor kezdődik, műsorvezetői Szabó Éva és Barabási Tivadar lesznek. Az első "Üzenet szeretettel" című műsort szeptember 14-én sugározzák. 

„Üzenetek és jókívánságok, hangulatos beszélgetések, és természetesen nagyon sok jó zene – ezt kínálja többek között az Erdélyi Magyar Televízió legújabb műsora, a szeptembertől induló Üzenet szeretettel” – olvasható az ETV közleményében.

A közlemény hozzáteszi, hogy a minden vasárnap délben egy órakor jelentkező zenés kívánságműsorral a televízió nagyon sok erdélyi magyar tévénéző kérésének tesz eleget: az egy órás színes-szórakoztató, interaktív műsorral lehetőséget biztosít arra, hogy az ünnepi alkalmakra szóló üzeneteiket, jókívánságaikat kedvenc dalaik kíséretében továbbíthassák szeretteiknek.

A műsor két házigazdája: a már komoly televíziós múlttal rendelkező Szabó Éva, akit a Hitélet szerkesztő-műsorvezetőjeként kedvelhettek meg az Erdélyi Magyar Televízió nézői, és Barabási Tivadar, aki a színpadról állt a kamerák elé, és alig néhány hónap alatt, a Magyar Világ műsorvezetőjeként lett a televízió egyik igencsak kedvelt arca. Ők ketten váltják majd egymást hétről-hétre az Üzenet szeretettel műsorvezetői székében, de ünnepi alkalmakkor együtt továbbítják a zenés jókívánságokat.

Meglepetés-meghívottra is számíthatnak a nézők: hétről-hétre egy ismert erdélyi személyiség lesz a stúdió vendége, aki a műsor házigazdájával fog beszélgetni, majd az ő segítségével fogják kisorsolni a heti nyereményjáték nyertesét is, azok között a nézők között, akik a heti műsorban üzentek szeretteiknek – olvasható a közleményben.

A jókívánságok megfogalmazása, elküldése is igen egyszerű lesz: telefonon hétfőtől-csütörtökig 13 és 17 óra között a következő telefonszámon: 0737-373030, e-mailen az uzenetszeretettel@erdely.tv címre, vagy a televízió postacímére, Marosvásárhely, Predeal utca 12 számra küldött levélben, és természetesen a műsor Facebook oldalára írt üzenetben. 

Kimaradt?