Először koncertezik Nagyváradon Péterfy Bori & Love Band

Április 24-én, csütörtökön 20 órától a nagyváradi Moszkva Kávézóban lép fel Péterfy Bori & Love Band. „Húsvét után az első koncertünk április 24-én lesz Nagyváradon, ahol még sohasem játszottunk és ahová szó szerint illik az, hogy cigifüst száll az erkélyről, hiszen a pompás Moszkva kávézóban megtalálható mindkettő” – írják Boriék honlapjukon.

Péterfy Bori színésznő és énekesnő. Korábban az Amorf Ördögök énekesnője, 2000-től a társulat megszűnéséig a Krétakör színház-, 2008 ősze óta a Nemzeti Színház tagja.

2007-ben kezdett szólókarrierbe, májusban alakult meg új zenekara, az Amorf Ördögök szerzőiből és tagjaiból (Tövisházi Ambrus, Mészáros Ádám, Drapos Gergely, Laskai Viktor, Pápai István) verbuvált Péterfy Bori & Love Band. A zenekar első, cím nélkül albumát még ugyanabban az évben, 2007 októberében adta ki.

A bemutatkozó anyag ugyanis egy éven belül aranylemez lett. A legfontosabb változás viszont az, hogy a 2 című lemezen maga Bori is írt dalszövegeket.

2011 nyarán Bori anyai örömök elé nézett, így a zenekar pihenőre vonult, de 2012 tavaszán visszatért és elkezdett dolgozni harmadik nagylemezén, ami 2012 november végén jelent meg Fehér éjszakák címmel.

A zenekar hetedik születésnapi turnéja utolsó állomásai között lép fel Nagyváradon. A koncertre jegyek elővételben 15, a helyszínen 20 lejbe kerülnek.

Kimaradt?