Értékes nyereményeket rejt a Szent György Napok programfüzete

Magyar és román nyelven is megvásárolható a Szent György Napok műsorfüzete a sepsiszentgyörgyi városimázs irodában, a kulturális szervezőirodában, valamint a H-Press újságárudákban. A műsorfüzet idén is nagyon értékes: közel 5500 euró értékben van benne tombola. Idén először nevet kap a Szent György-téri színpad is, és lesz egy újabb fellépője a rangos városnapoknak.

Grubisics Levente fesztiváligazgató az idei Szent György Napok műsorfüzeteit mutatta be, amelyek ebben az évben is „személyre szabott” borítót kaptak. Mindazok, akik megvásárolják a városimázs irodában vagy a H-Press újságárudákban, választhatnak a Rúzsa Magdi, Havasi, a Bikini együttes, Connect-R vagy a Tankcsapda fotójával indító programfüzetek közül. A hasznos információkat és teljes programot tartalmazó füzet ára idén is öt lej, de minden eddiginél nagyobb mértékű nyeremények nyerhetők vele. A csütörtöki sajtótájékoztatón László Endre, a Transylvania Tourist Service utazási iroda képviselője, valamint a fődíjat felajánló Sun Travel cég vezetője, Joós Stefan ismertették az említett két cég, illetve a Trip Mánia utazási iroda által felajánlott az értékes nyereményeket. A 2014-es Szent György Napok fődíja egy két személyre szóló, 2020 eurót érő krétai nyaralás, hét éjszakára, all inclusive ellátással. Emellett további tizenegy nyereményút vár a programfüzet beszerzőire, közel 5500 euró összértékben. A nyeremények kisorsolására vasárnap este 21 órától, az Autoliv színpadon kerül sor.

Jön a The Carbonfools is

Idén először nevet kap a Szent György-téri színpad is, ugyanis a Kaufland multinacionális cég személyében jó partnerre talált a szervezőcsapat. A Kaufland finanszírozza a vasárnapi Havasi koncertet is.

A minél „zöldebb” Szent György Napok érdekében a rendezvény egy gyerekcipőben járó, újszerű szolgáltatást is promovál. A Bike Dot egy olyan szolgáltatás, amely vállalja egy hátizsáknyi csomag szállítását. A szentgyörgyi illetőségű vállalkozást a szervezőcsapat is foglalkoztatja, és arra sarkall mindenkit, hogy vegye igénybe a fesztivál-forgatagban, hiszen időt spórolhat vele.

Dancs Zsolt programigazgató két programváltozásra hívta fel a figyelmet. A Szent György Napok történelmében nagyon ritkán fordult elő, hogy program maradjon el, ez most mégis megtörténik. Fábián Juli és zenekara egészségügyi okokra hivatkozva visszamondta a városnapi fellépést, helyette viszont egy hasonló stílusú zenekarral pótoljuk hiányukat – mondta Dancs. Május 4-én, vasárnap 21 órától, zárásként így a The Carbonfools együttes lép fel a Kaufland színpadon. A zenekar egyedi zenei élményt nyújt, a külföldi fesztiválok egyik nagy kedvence. A hangzásvilágot az elektronikus alapok és az élő hangszeres muzsika fúziója határozza meg. Zenéjük a rock, blues, reggae, dub, disco, folk, ethno, darkwave és a mai modern elektronikus műfajok egyvelege.

A másik programváltozás a kulturális hetet érinti. Az április 27-re tervezett Andrei Mureşanu színház bemutatója egy későbbi időpontban lesz, helyette viszont filmszínházat látogathatnak az érdeklődők. A román film napjaként megnevezett programok április 27-én, vasárnap 11 órától kezdődnek, a film szerelmesei a Când se lasă seara peste Bucureşti, a Domnişoara Christina, a Love building és a Closer to the Moon című filmeket tekinthetik meg. A filmekre csoportos kedvezmények is válthatók.

A Szent György Napok szervezői kiemelték: a kilenc nap alatt 278 program lesz, ezekből 163 helyi jellegű.

A nyereményekről részletesebben:

1. SUN TRAVEL: Krétai nyaralás két személynek, 7 éjszaka, all inclusive ellátással. A csomag értéke: 2020 EURÓ.

2. DERTOUR: Ajándékutalvány 500 EURÓ értékben, amely bármely Dertour üdülési ajánlat esetében érvényesíthető az utalvány névleges értéke szerint.

3. RAMADA RESORT AQUAWORLD 4* / Budapest: Ajándékutalvány 2 fő részére, amely 2 éjszaka igénybevételére jogosít a Ramada Resort Aquaworld 4* szállodában, félpanziós ellátással és korlátlan Aquaworld belépéssel a tartózkodás teljes időtartamára. Az utalvány értéke: 470 EURÓ.

4. BULGÁRIA, 4 ÉJSZAKA, ALL INCLUSIVE ELLÁTÁSSAL: szezon végi nyaralás két személynek Albenában (Bulgária), 4 éjszaka 3 csillagos szállodában, all inclusive ellátással, indulás 10.09.2014 után. A csomag értéke: 440 EURÓ

5. HOTEL COLOSSEUM 4* / Mórahalom: Ajándékutalvány 2 fő részére, amely 2 éjszaka igénybevételére jogosít a Hotel Colosseum 4* szállodában, félpanziós ellátással és a szálloda wellnessrészlegének, illetve a Szent Erzsébet Gyógyfürdő medencéinek korlátlan használatával a tartózkodás teljes időtartamára. Az utalvány értéke: 266 EURÓ.

6. HUNGUEST HOTEL FORRÁS 4* / Szeged: Ajándékutalvány 2 fő részére, amely 2 éjszaka igénybevételére jogosít a Hunguest Hotel Forrás 4* szállodában, félpanziós ellátással és a szálloda melletti Aquapolis Napfényfürdő komplexumának korlátlan használatával a tartózkodás teljes időtartamára. Az utalvány értéke: 252 EURÓ.

7. HOTEL ATLANTIS 4* / Hajdúszoboszló: Ajándékutalvány 2 fő részére, amely 2 éjszaka igénybevételére jogosít a Hotel Atlantis 4* szállodában, félpanziós ellátással és az atlantisi wellness- és fürdőrészleg korlátlan használatával a tartózkodás teljes időtartamára. Az utalvány értéke: 252 EURÓ.

8. CITY BREAK AUTÓBUSSZAL – PRÁGA – 4 NAP – 250 EURÓ: Időszak: 15.09–15.12.2014  (indulás minden szerda/csütörtök – visszaindulás minden szombat/hétfő). Kirándulás két személynek, autóbuszos szállítás az Eurolines 3* buszaival, 3 éjszaka, kétágyas szobában, reggelivel, 3 csillagos szállodában.

9. CITY BREAK AUTÓBUSSZAL – BUDAPEST – 5 NAP – 250 EURÓ, Időszak: 15.10–15.12.2014, Kirándulás két személynek, autóbuszos szállítás az Eurolines 3* buszaival, 4 éjszaka, kétágyas szobában, reggelivel, 3 csillagos szállodában.

10. HUNGAROSPA THERMAL HOTEL 3* superior / Hajdúszoboszló: Ajándékutalvány  2 fő részére, amely 2 éjszaka igénybevételére jogosít a Hungarospa Thermal Hotel 3* superior szállodában, félpanziós ellátással és a szálloda wellnessrészlegének, a Hungarospa gyógyfürdő, strand és Aquapalace fedett élményfürdő korlátlan használata a tartózkodás teljes időtartamára. Az utalvány értéke: 230 EURÓ.

11. DANUBIUS HOTEL SZOVÁTA 4*: Ajándékutalvány  2 fő részére, amely 2 éjszaka igénybevételére jogosít a Danubius Hotel Szováta 4* szállodában, reggelis ellátással és a szálloda wellnessrészlegének korlátlan használata a tartózkodás teljes időtartamára. Az utalvány értéke: 200 EURÓ.

12. HOTEL KORONA 3* / Hajdúszoboszló: Ajándékutalvány  2 fő részére, amely 2 éjszaka igénybevételére jogosít a Hotel Korona 3* szállodában, félpanziós ellátással és a szálloda wellnessrészlegének korlátlan használata a tartózkodás teljes időtartamára. Az utalvány értéke: 197 EURÓ.

Megjegyzés: a nyeremények az idegenforgalmi adót, a szállítást és a parkolást az utalványok nem tartalmazzák (a helyszínen kell fizetni).

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?