Randevú a társulati tagokkal Nagyváradon

A Szigligeti Színház önkénteseivel, művészeivel, vezetőivel találkozhatnak a Nagyváradon élő vagy átutazó színházbarátok hétköznap 18-20 óra között. A “randevúkat” a a holnaposok Fő utcai szoborcsoportja mögött felállított évadhirdető standnál tartják, ahol az érdeklődő mindent megtudhat az új színházi évadról, ráadásul fényképezkedhet kedvenc színészével, kaphat dedikált plakátot, feliratkozhat a színház hírlevelére, nyereményjátékra regisztrálhat, amellyel bérletet nyerhet. Azt, hogy mikor melyik színésszel lehet találkozni a meghirdetett helyen, a színház Facebook-oldalán tudhatják majd meg az érdeklődők.

A nagyváradi Szigligeti Színház augusztus 22-én meghirdette új évadát. Bérletet váltani keddtől péntekig 12-16 óra között lehet a pénztárban. A színház arra kéri mindazokat, akik bérleteiket meg szeretnék újítani, erre vonatkozó szándékukat szeptember 10-ig jelezzék a pénztárban, illetve a 0259/401-140-es telefonszámon.

A bérletárak nem változtak az elmúlt évadhoz képest: a bemutatóra szóló, öt előadásra érvényes Szigligeti-bérlet ára ülőhelytől függően 75-250 lej között változik (a legolcsóbb bérlet az erkélyre, a legdrágább a központi páholyokba szól). A bemutató utáni előadásra szóló egyéni bérlet ára 75 lej, a négy előadásra érvényes nyugdíjasbérleté 40 lej. Az elmúlt évadhoz hasonlóan vidéki- és régióbérletet is lehet váltani, előbbit (négy előadásra) 40, utóbbit (öt előadásra) 75 lejért. Az egyetemisták és középiskolások is kedvezményes áron, 40 lejért válthatnak bérletet négy előadásra, míg a kisiskolások számára három produkcióból összeállított bérlet 15 lejért vásárolható meg. A Nagyvárad környékén élőket megcélzó Arany János vándorszínházi bérlet 60 lejbe kerül, ez négy előadásra szól.

A bérletkínálatról pontosabb információt találnak az érdeklődők a színház honlapján (www.szigligeti.ro) a Bérletinformációk menüpont alatt, illetve az évadhirdető kiadványban, amit megtalálnak a színház standjánál (a sétálóutcán, a holnaposok szoborcsoportja mögött), illetve a jegypénztárban.

Kimaradt?