Mozgalmas évadzárás a Szigligeti Színházban

Négy nap, nyolc előadás, közönségtalálkozó, díjátadás, színészbál – így zárja az évadot a nagyváradi Szigligeti Színház. A június 6-9. között sorra kerülő előadás-sorozat keretében az évadban bemutatott összes produkció megtekinthető, így az évad elején bemutatott A sevillai borbély Zakariás Zalán rendezésében, a Lilliput és a Szigligeti Társulat közös produkciója, A dzsungel könyve című musical, a bábszínházban bemutatott Tűzoltó, illetve a My Fair Lady című musical – ezúttal Pitz Melindával a főszerepben – is.

Természetesen műsorra kerül a március elején bemutatott A Nagy Romulus, Szabó K. István rendezésében, valamint a Nagyvárad Táncegyüttes produkciója, a Nagyvárosi bujdosók című táncelőadás is. A sorozat keretében két alkalommal is megtekinthető A fiú című előadás (elsőként Hunyadi Istvánnal, majd Varga Balázzsal a címszerepben).

Június 7-én, pénteken 21:30-tól a színház második emeleti erkélyelőcsarnokában közönségtalálkozóra kerül sor. Az évadot vasárnap a My Fair Lady című előadás, az ezt követő díjátadás, illetve a színészbál zárja. 

Az előadásokra a megszokott jegyárak érvényesek, ugyanakkor aki két előadásra vált jegyet, a kisebb értékű belépő árát nem kell kifizetnie. A színészbálra 80 lejbe kerül a belépő, ami viszont magában foglalja az aznapi előadásra (My Fair Lady) szóló jegy árát is. Jegyeket a színház pénztárában lehet váltani keddtől péntekig 11-13 és 17-19 óra között, illetve egy órával az előadások előtt.

Az évadzáró előadás-sorozat teljes programja:

június 6.,  csütörtök

10:30   A dzsungel könyve - Szigligeti Színház    

19:00   A sevillai borbély - Szigligeti Színház 

22:00   A fiú - Stúdióterem (A fiú szerepében Hunyadi István)  

 

június 7.,  péntek

17:00 Tűzoltó - Árkádia Bábszínház        

19:00 A Nagy Romulus - Szigligeti Színház 

21:30 Közönségtalákozó - Erkélyelőcsarnok (2. emelet)

 

június 8.,  szombat

19:00  Nagyvárosi bujdosók - Szigligeti Színház

21:00  A fiú - Stúdióterem (A fiú szerepében Varga Balázs)        

 

június 9.,  vasárnap

19:00   My Fair Lady - Szigligeti Színház terme  (Eliza Doolittle szerepében Pitz Melinda)

22:00 Színészbál –  Lotus bevásárlóközpont rendezvényterme

               

 

Kimaradt?